DISNEYLAND PARIJS PURE DISNEY MAGIE (Frankrijk)

‘A place where dreams come true! ’ Reis met ons mee naar Disneyland® Paris en beleef eindeloos plezier in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd is en de momenten van geluk onvergetelijk. Ontdek meer dan 50 attracties voor het hele gezin en ga op avontuur in de 2 Disney® Parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Kom en ontdek spectaculaire shows, adembenemende attracties, een schitterende parade en onvergetelijke ontmoetingen met Disney figuren. Betoverende Disney verhalen komen tot leven in 5 betoverende landen in het Disneyland® Park. En wil je meer weten hoe de magie van het witte doek tot stand komt? Neem dan een kijkje achter de schermen, in de wereld van camera’s, spotlights en kaskrakers in het Walt Disney Studios® Park. Na al onze Disney avonturen worden we met open armen ontvangen door Bliksem McQueen en Sally Carrera in Disney’s Hotel Santa Fe. Hier kunnen we de sfeer opsnuiven van het Amerikaanse Zuidwesten langs de Route 66.

Foto: © Disney

Prijs kind 3-11 jaar : € 187

KORTINGEN:
kind 0 t/m 2 jaar in 2A: - € 112 op kinderprijs;
3e volw. in 2A: (A) - € 129; (B) - € 156; (C) - € 168;
4e volw. in 2A: (A) - € 127; (B) - € 152; (C) - € 164.

REISFORMALITEITEN:
geldige identiteitskaart volstaat.
Kinderen Kids-ID.

OPMERKING:
3 dagen = 2 nachten ter plaatse.

VERZEKERINGSTARIEF:
globale reisverzekering: € 4,60/dag/pers.
enkel annuleringsverzekering: € 4/dag/pers.

Dankzij de ‘Extra Magic Time’ kunnen alle gasten die verblijven in een Disney® Hotel genieten van een exclusieve toegang tot bepaalde delen van de Disney® Parken vóór de officiële opening voor het algemene publiek.*
*De voorwaarden zijn onderhevig aan verandering en kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

De Disney® Parken in een notendop:

Disneyland® Park
Het Disneyland® Park is verdeeld in 5 magische landen: Frontierland®, Adventureland®, Fantasyland®, Discoveryland en Main Street U.S.A.®. Elk van deze landen heeft zijn eigen thema en sfeer: Frontierland® is het land van de cowboys en indianen; Adventureland®, de woonplaats van de piraten en avonturiers; Fantasyland® is een magisch koninkrijk waar elke droom werkelijkheid wordt; Discoveryland, het land van ruimtevaarders en Space Ranger Buzz Lightyear; in Main Street U.S.A® keer je terug naar het Amerika van de 20e eeuw.

Walt Disney Studios® Park
Ooit al eens willen weten hoe een film tot stand komt? Ooit al eens op een filmset willen staan? Ga dan op ontdekking in Walt Disney Studios® Park. Je waant je hier op een echte filmset uit Hollywood. Ontdek hoe special effects tot stand komen in Disney Studio Tram Tour®. Voel je als een schildpad in de woeste golfstroom in Crush’s Coaster®. Vlieg mee op een vliegend tapijt met Aladdin of krimp tot de grootte van een rat in Ratatouille: l’Aventure Totalement Toquée de Rémy.

Praktische informatie:

Maaltijden
Er zijn vele mogelijkheden volgens ieders budget om maaltijden te nuttigen in de Disney® Parken, gaande van een snelle hap tot maaltijdbuffetten of à la carte tafelen. In Disney Village® zijn ook verscheidene eetgelegenheden met betaalbare alternatieven. 

Shows
Dagelijks zijn er een aantal shows en/of parades die opgevoerd worden in de beide Disney® Parken. Wil je deze goed kunnen bekijken, hou er dan rekening mee dat je een 30-tal minuten voor de aanvang van de show of parade aanwezig bent. Een programma-overzicht is verkrijgbaar bij het binnenkomen van de parken of bij het ‘tourist information point’.

Reisprogramma

1e dag

Vertrek vanuit de centrale opstapplaatsen Mol en Hasselt... richting Marne-La-Vallée. De aankomst in Disneyland® Paris is voorzien rond 11.30 uur.

2e dag

U kan uw dag naar believen invullen in de parken. 

3e dag

In de late namiddag keren we huiswaarts. Thuiskomst is voorzien rond 23.00 uur.

Hotel

SANTA FE**

Disney’s Hotel Santa Fe is een oase van comfort en Disney-gastvrijheid aan Route 66. Het hotel bevindt zich op 20 minuten wandelen van de Parken. U kan ook om de paar minuten de gratis shuttle nemen die u naar de Parken brengt. De comfortabele kamers zijn allemaal geïnspireerd op Disney Pixar’s Cars. De kamer beschikt over 2 tweepersoonsbedden, een badkamer met bad/douche, toilet, haardroger, safe, TV.
 

Logies:
1A: standaard éénpersoonskamer;
2A: standaard tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden (2 tot 4 personen per kamer).

Inbegrepen
  • vervoer heen en terug met luxe autocar;
  • hoteldiensten 2 nachten basis kamer/ontbijtbuffet;
  • 3 dagen toegang tot de beide Disney® Parken met het ‘3 dagen/2 parken ticket’.
Niet inbegrepen
  • reisverzekering