Hotel

UW HOTELKAMER
Alle prijzen vermeld in de prijstabellen gelden steeds per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer (tenzij anders vermeld). Wanneer een kwalitatief betere kamer wordt toegewezen door het hotel, prijs u dan bij de gelukkigen.

  • Een tweepersoonskamer is een standaardkamer bezet door 2 volbetalenden.
  • Een 2-3 persoonskamer (max. 2 volw. + 1 kind of 3 volw.) is een standaard tweepersoonskamer met bijzetbed voor 3e persoon (= sofa, plooibed of extra éénpersoonsbed).
  • Een 2-4 persoonskamer (max. 2 volw. + 2 kind. of 4 volw.) = in regel worden 2 bijzetbedden voor 3e en 4e persoon bijgeplaatst in een standaard tweepersoonskamer.
  • Een éénpersoonskamer is een standaardkamer bezet door 1 persoon. De kamer is soms kwalitatief minder, ondanks de stevige toeslag. Let wel, dit is geen algemene regel maar een regelmatig verschijnsel.

Voor kortingen zie prijstabel.

MAALTIJDEN IN UW HOTEL
Op de meeste bestemmingen bieden wij half pension aan. Het half pension begint met het avondmaal op aankomstdag in uw hotel en eindigt met het ontbijt op vertrekdag (geen middagmalen). Vol pension begint met het middagmaal op aankomstdag
in uw hotel en eindigt met het ontbijt op vertrekdag. Wij voorzien echter voor onze skireizen een extra ontbijt bij aankomst alsook een extra avondmaal bij vertrek (= inbegrepen).

AANKOMST / VERTREK
Gasten die terug afreizen mogen meestal in hun kamer blijven tot 10.00 uur 's ochtends. Wij eisen dan van het hotel een grondige poetsbeurt. Even geduld dus als u aankomt in uw hotel... De hoteldirectie behoudt het recht de kamers pas vrij te geven vanaf 13.00 uur. Voor de wintersportreizen is er in elk geval bij aankomst in het hotel een ruimte voorzien om u om te kleden. Wij vragen u hiermee rekening te houden bij het pakken van uw bagage. Op sommige bestemmingen en op bepaalde afreisdata kunnen we op de vertrekdag de kamers behouden tot aan het avondmaal. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht door de reisleider tijdens de reis.