Site logo

Vakantie-aanbod mét top-service

Comfortreis per 4-sterren luxe-autocar
Royal Class-comfort zonder toeslag!

Wekelijkse afreizen naar Spanje
Informatie & Tips over onze Spanje-reizen...

Stacks Image 176
Spanje blijft een absolute top-bestemming! Omdat Spanje is toebedeeld met een ideaal klimaat en overvloedige zonneschijn het hele jaar door.

Spanje is ook geliefd voor zijn mooie stranden, prachtige steden, de rijke cultuur en interessante tradities... Kortom, perfecte ingrediënten om een vakantie écht te doen slagen.

Bovendien bieden wij u goed geselecteerde hotels aan voor frappante prijzen. Of u kiest voor Rosas, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella, Salou of Benidorm, wij maken er samen een geslaagde vakantie van!
Stacks Image 3853

Geen tijdverlies: rechtstreeks vertrekken!
Slechts TWEE opstapplaatsen! Al onze reizen vertrekken centraal vanuit Mol en Hasselt: bij ons dus geen tijdrovende ophaal­diensten, maar inpakken en wegwezen! En bovendien geen vervelende en slaapverwekkende “af­zet­toeren” in Spanje... Zo komt u goed geluimd ter bestemming!
Reisleiding
Op al onze Spanje bestemmingen wordt u vriendelijk onthaald door onze plaatselijke vertegenwoordigers. Gedurende uw verblijf-periode staan ze te uwer beschikking. Wendt u tot hen voor alle informatie en bemerkingen tijdens de reis. De meeste problemen op reis kunnen snel en efficiënt verholpen worden door onze plaatselijke vertegenwoordigers.
Omtrent uw bagage
Maximaal toegelaten bagage: 1 reiskoffer per persoon (afmetingen 60 cm hoogte/25 cm breedte/75 cm lengte) en 1 handbagage. Let wel op! Een te grote handbagage gaat altijd ten koste van uw zitcomfort !!!
Reizen met rolstoel
U kunt uw eigen rolstoel, rollator of elektrische rolstoel meenemen op de autocar, na aanvraag in ons reiskantoor. Wij kunnen slechts 1 rolstoel of rollator of elektrische scooter per afreis vervoeren. Na bevestiging betaalt u een toeslag:
- Plooibare rolstoel of rollator: € 50 (heen en terug)
- Elektrische rolstoel of scooter: € 100 (heen en terug)
Mits voorlegging van gehandicaptenkaart kan 1 plooibare rolstoel per afreis gratis mee.
Maaltijden onderweg
Voor al onze Spanje-reizen (behalve bepaalde uitzonderlijke afreizen) serveren wij u een AVONDMAAL aan boord van onze autocar. Wij bieden u tevens de mogelijkheid op heen- en terugreis een ontbijt te bestellen bij ons boordpersoneel aan een democratische prijs. Dat is uniek!
Hoteldiensten
Half pension vangt aan met het avondmaal de dag van aankomst in uw hotel, en eindigt met het ontbijt de dag van vertrek (geen middag­malen). Vol pension vangt aan met het middagmaal de dag van aankomst, en eindigt met het ontbijt de dag van uw vertrek (er kunnen verschuivingen optreden door andere aankomsttijden).
Aankomst en vertrek
Gasten die afreizen mogen meestal in hun kamer blijven tot 10 uur 's ochtends. Wij eisen vervolgens een grondige poetsbeurt. Even geduld dus als u aankomt in uw hotel... De hoteldirectie heeft het recht de kamers vrij te geven vanaf 15 uur.
Kamers
Alle prijzen vermeld in de prijstabellen gelden steeds per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer (tenzij anders vermeld). Wanneer een kwalitatief betere kamer wordt toegewezen door het hotel, prijs u dan bij de gelukkigen. Een tweepersoonskamer (type 2A) is een standaard kamer bezet door 2 volbetalenden. Een 2-3 persoonskamer (max. 2 volw. + 1 kind of 3 volw.) is een standaard tweepersoonskamer met bijzetbed voor 3e persoon (= sofa, plooibed of extra éénpersoonsbed). Een 2-4 persoonskamer (max. 2 volw. + 2 kind. of 4 volw.) = in regel worden 2 bijzetbedden voor 3e en 4e persoon bijgeplaatst in een standaard tweepersoonskamer. Voor reducties zie prijstabel. Een éénpersoonskamer (type 1A) is een standaardkamer bezet door 1 persoon. De kamer is soms kwalitatief minder, ondanks de stevige toeslag. Let wel, dit is geen algemene regel maar een veel voorkomend verschijnsel.
Uitstappen terplaatse...
Rosas: Flamenco-show, piratentocht per boot, bootvaart naar Cadaques, dagreis naar Barcelona, Aqua Brava, Treinexpress Rosas, bootvaart koraaleilanden, …Lloret de Mar, Pineda de Mar, Calella: Barcelona, La Siesta (show), Montserrat, Rupit en Besalu, ezel-safari, jeepsafari en middeleeuws feest. En niet te vergeten voor de kinderen Waterworld en Marineland, … Salou: Peniscola en Ebrodelta, Montserrat en wijnkelder, Romeins Tarragona, jeep-safari, Barcelona, PortAventura, Dorpentocht,... Beni­dorm: Guadalest, Elche, Middeleeuws steekspel, jeep-safari, Benidorm Palace, Valencia, ...
Formaliteiten
Geldige identiteitskaart volstaat. Niet-Belgische onderdanen: Gelieve steeds contact op te nemen met de bevoegde instanties (ambassade of consulaat) voor meer info. Kinderen - 12 jaar moeten in het bezit zijn van een Kids ID. Kinderen, vergezeld door één van de ouders: een gelegaliseerde volmacht van de andere ouder. Kinderen, door geen van beide ouders vergezeld: een gelegaliseerd attest afgeleverd door bevolkingsdienst, als toestemming om alleen te reizen.
Ziekenfonds
Vergeet niet aan uw ziekenfonds de nodige documenten en informatie te vragen vóór u op reis vertrekt, ongeacht u een reisverzekering heeft afgesloten. Met deze formulieren kunt u in het buitenland uw rechten laten gelden om­trent medische verzorging.