DISNEYLAND PARIJS PURE DISNEY MAGIE (Frankrijk)

Het magische koninkrijk heet u van harte welkom!

‘A place where dreams come true’! Reis met ons mee naar Disneyland® Paris en ontmoet je favoriete Disney figuren, bewonder prachtige parades en waag je in de vele, wondermooie attracties verspreid over de twee Disney® parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Beleef cowboy-avonturen in het Wilde Westen van Frontierland, ga op piratenjacht in Adventureland, reis door de ruimte en ontdek het onontdekte in Discoveryland, laat je betoveren door de magie in Fantasyland. Wil je meer te weten komen over het tot stand komen van een Disney film, trek dan je stoute schoenen aan en ga op ontdekking in Walt Disney Studios® Park. Na al onze Disney avonturen
worden we met open armen ontvangen door Bliksem McQueen en Sally Carrera in Disney’s Hotel Santa Fé. Hier kunnen we de sfeer opsnuiven van het Amerikaanse Zuiden langs de Route 66.

De Disney® Parken in een notendop
Disneyland® Park
Het Disneyland® Park is verdeeld in 5 magische landen: Frontierland, Adventureland, Fantasyland, Discoveryland en Main Street U.S.A.®. Elk van deze landen heeft zijn eigen thema en sfeer: Frontierland is het land van de cowboys en indianen, Adventureland, de woonplaats van de piraten en avonturiers, Fantasyland is een magisch koninkrijk waar elke droom werkelijkheid wordt, Discoveryland, het land van ruimtevaarders en Space Ranger Buzz Lightyear, in Main Street U.S.A® keer je terug naar het Amerika van de 20e eeuw.

Walt Disney Studios® Park
Ooit al eens willen weten hoe een film tot stand komt? Ooit al eens op een filmset willen staan? Ga dan op ontdekking in Walt Disney Studios® Park. Je waant je hier op een echte filmset uit Hollywood. Ontdek hoe special effects tot stand komen in Disney Studio Tram Tour®. Voel je als een schildpad in de woeste oceaan in Crush Coaster®. Vlieg mee op een vliegend tapijt met Aladdin of krimp tot de grootte van een rat in Ratatouille: The adventure.

Praktische informatie
Maaltijden
Er zijn vele mogelijkheden volgens ieders budget om maaltijden te nuttigen in de Disney® Parken, gaande van een snelle hap tot maaltijdbuffetten of à la carte tafelen. In Disney Village® zijn ook verscheidene eetgelegenheden
met betaalbare alternatieven. Het kan dus de moeite lonen even de Parken te verlaten en elders te gaan eten.

Shows
Dagelijks zijn er een aantal shows en/of parades die opgevoerd worden in de beide Disney® Parken. Wil je deze goed kunnen bekijken, houd er dan rekening mee dat je een 30-tal minuten voor de aanvang van de show of parade
aanwezig bent. Een programma-overzicht is verkrijgbaar bij het binnenkomen van de parken of het ‘tourist information point’.

Prijs 1 volwassene in 1A/2A: € 470

Prijs kind (3-11) in type 2A MET ONTBIJT: € 175

Kortingen:

kind 0 t/m 2 jaar in 2A: - € 100 op kinderprijs;
3e volw. in 2A: - € 40;
4e volw. in 2A: - € 60.

Reisformaliteiten:
geldige identiteitskaart volstaat.
Kinderen Kids-ID.

Opmerking:
3 dagen = 2 nachten ter plaatse.
Geniet ’s morgens van extra magische uren!
Hotelgasten kunnen reeds genieten van de Disney
magie vanaf 08.00 uur ’s morgens in 1 van de Disney® Parken*.
*welk Park er geopend wordt voor de extra magische uren is vooraf niet geweten. Dit zal ter plaatse bekend gemaakt worden.

Verzekeringstarief:
globale reisverzekering: € 4,50/dag/pers.
enkel annuleringsverzekering: € 3,90/dag/pers.

Reisprogramma

1e dag
Aankomst 1e dag

Vertrek vanuit de centrale opstapplaatsen Mol en Hasselt richting Marne-La-Vallée. De aankomst in Disneyland® Paris is voorzien rond 11.30 uur.

2e dag
Bezoek Disneyland Parijs
3e dag
Vertrek

In de late namiddag keren we huiswaarts. Thuiskomst is voorzien rond 23.00 uur.
U kan uiteraard naar believen het verloop van uw dagen in Disneyland® Paris invullen.

Hotel

SANTA FE

Disney’s Hotel Santa Fe is een oase van comfort en Disney-gastvrijheid aan Route 66. Het hotel bevindt zich op 20 minuten wandelen van de Parken. U kan ook om de paar minuten de gratis shuttle nemen die u naar de Parken brengt. De comfortabele kamers zijn allemaal geïnspireerd op Disney Pixar’s Cars. De kamer beschikt over 2 tweepersoonsbedden, een badkamer met bad/douche, toilet, haardroger, safe, TV.
 

Logies:
1A: standaard éénpersoonskamer;
2A: standaard tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden (2 tot 4 personen per kamer).

Inbegrepen
  • vervoer heen en terug met luxe autocar;
  • hoteldiensten 2 nachten basis kamer/ontbijtbuffet;
  • 3 dagen toegang tot de beide Disney® Parken met het ‘3 dagen/2 Parken ticket’.
Niet inbegrepen
  • reisverzekering.